32. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep

2024. július 31 - augusztus 4.
Balaton-partTérképen mutasd


„A jó bornak nem kell cégér!”-tartja a közmondás. A Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep szervezői a kezdetektől fogva úgy gondolják, hogy igenis kell. A rendezvény sikere évről évre sokat segít a zalai és a magyar borok megismertetésében és népszerűsítésében. Ez az öt nap a bor igazi ünnepe Keszthelyen.

A harminckettedik alkalommal megrendezésre kerülő Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep alapítói és szervezői mind a mai napig a zalai termelők borainak népszerűsítését tekintik legfőbb céljuknak, így a kitelepülő borházak többsége a megyében végzi borászati tevékenységét. A rendezvény programját minden évben számos kulturális és szórakoztató esemény színesíti. Minden nap izgalmas programokkal várják a borbarátokat a szervezők a borutca színpadához, délutánonként gyermekprogramok, az esti órákban élőzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget 2024-ben is. A finom ízek, a gasztronómiai különlegességek elmaradhatatlan részét képezik a rendezvénynek. A borutca bejárata előtt – a kézműves utcában – látványos kirakodóvásár várja az érdeklődőket szintén helyi és környékbeli alkotók munkáival.

Balatoni bor, mentes finomságok, helyi előadók

Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep

Ahogy azt a korábbi években a fesztivállátogatók megszokhatták, a helyi zenekarok, előadók, borászok, éttermesek is részesei lesznek a Keszthelyi Borünnepnek.

Borfesztivál programjai

07.31. (Szerda)

TérzeneTérzene17:45Fő térA Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar szórakoztatja a közönséget a Balaton Színház előtt.
Borfelvonulás a Fő térről huszárokkal és kisbíróvalBorfelvonulás a Fő térről huszárokkal és kisbíróval18:00Fő térZenés felvonulás a Fő térről a Balatonig.
Ünnepélyes megnyitó a BorutcábanÜnnepélyes megnyitó a Borutcában18:30Balaton-partA 32. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep hivatalos megnyitója.
A Nagyváthy Néptáncegyüttes bemutatójaA Nagyváthy Néptáncegyüttes bemutatója19:00Balaton-partA több mint 50 éves múlttal rendelkező Nagyváthy Néptáncegyüttes előadása.
Musica Antiqua együttes koncertMusica Antiqua együttes koncert20:30Balaton-partUtazás a reneszánsz és a barokk zene világába a hévízi Musica Antiqua kamarazenekarral.

08.01. (Csütörtök)

Miki Niki és a Csinibabák koncertMiki Niki és a Csinibabák koncert18:00Balaton-partMiki Niki és a Csinibabák pörgetik fel a hangulatot 1950-es éveket idéző pin-up stílusban, retro és rock and roll slágerekkel! Látványos ruhák, lendületes tánc, megállíthatatlan energia – ne maradj le róla!
Unisex élő koncertUnisex élő koncert20:00Balaton-partA funky és pop dallamok garantáltan felpörgetik az estéd!
DJ Németh Tamás, Paul Jr.DJ Németh Tamás, Paul Jr.21:45Balaton-partA legnagyobb slágerekről Németh Tamás és Paul Jr gondoskodnak. A party hangulat garantált!
FizbohFizboh23:00-00:00Balaton-partFizboh a Balaton-parton pörgeti csütörtökön a lemezeket!

08.02. (Péntek)

Szórakaténusz Együttes gyermekkoncertSzórakaténusz Együttes gyermekkoncert17:00Balaton-partMesés koncertprogram gyermekeknek!
Balkan Moods koncertBalkan Moods koncert18:30Balaton-partInduljon ez este egy fergeteges koncerttel, ahol biztosan mindenki táncra perdül.
Kuna Tones Jazz koncertKuna Tones Jazz koncert21:00Balaton-partA fúvós hangszerek mesterei funk, latin és jazz-rock stílusú zenéjükkel, valamint a 60-70-es évek zenéivel kápráztatnak el.
Utcabál a Helios ZenekarralUtcabál a Helios Zenekarral22:45-01:00Balaton-partFergeteges koncert a legnagyobb slágerekkel és a Helios zenekarral.

08.03. (Szombat)

Mesélő Bőrönd-Szóló szőlő interaktív gyermekműsorMesélő Bőrönd-Szóló szőlő interaktív gyermekműsor16:30Balaton-partLegkisebb látogatóinkat várjuk egy igazán színes és vidám programra!
Flora&the Blues FusionFlora&the Blues Fusion18:00Balaton-partÉrezd ahogy a blues ritmusa átjárja tested. A hangulatot a Flora&the Blues garntálja.
Heveder Banda koncertHeveder Banda koncert20:30Balaton-partLendületes, néha pikáns népzenei műsor változatos hangszer-összeállításokban. Táncolós cipőd ne maradjon otthon!
Utcabál a Roulette ZenekarralUtcabál a Roulette Zenekarral23:00-01:00Balaton-partIgazi bál hangulat a Roulette tánczenekarral és örökzöld slágerekkel.

08.04. (Vasárnap)

Jazzy Pop duóJazzy Pop duó17:30Balaton-partJazz, Swing, Pop, Funky! Bódis Bettina és Varga Endre közös duója, amelyben az éneket szaxofon- és fuvola kíséret egészíti ki.
Enyedi Sugárka Latin Jazz TettEnyedi Sugárka Latin Jazz Tett19:30Balaton-partKészülj a fergeteges bossa nova, tangó, és flamenco dallamokra, és hagyd, hogy a zene magával ragadjon ezen a felejthetetlen nyári estén!
Szati's FactionSzati's Faction21:00Balaton-partEgy kis akusztikus zenei csemege a balatoni borok mellé.
Utcabál a Fantasy ZenekarralUtcabál a Fantasy Zenekarral22:30-00:00Balaton-partBulizz a Fantasy zenekarral! Az retrótól kezdve a mai slágerekig mindent megtalálsz a repertoárjukban!
32. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play
Tavirózsa
Tavirózsa
Fürödj a Hévízi-tóban!
Robbanó kiscica
Robbanó kiscica
Bumm!
Technika nyomában
Technika nyomában
Less be a technika világába!
Kávéőrült
Kávéőrült
Az élet apró örömei - jó kávé mind felett!
+26Kihívás vár
még rád

Információk

Térképen mutasd

8360 Keszthely, Balaton-part

Szervező