32. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep

2024. július 31 - augusztus 4.
Balaton-partTérképen mutasd


„A jó bornak nem kell cégér!”-tartja a közmondás. A Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep szervezői a kezdetektől fogva úgy gondolják, hogy igenis kell. A rendezvény sikere évről évre sokat segít a zalai és a magyar borok megismertetésében és népszerűsítésében. Ez az öt nap a bor igazi ünnepe Keszthelyen.

A harminckettedik alkalommal megrendezésre kerülő Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep alapítói és szervezői mind a mai napig a zalai termelők borainak népszerűsítését tekintik legfőbb céljuknak, így a kitelepülő borházak többsége a megyében végzi borászati tevékenységét. A rendezvény programját minden évben számos kulturális és szórakoztató esemény színesíti. Minden nap izgalmas programokkal várják a borbarátokat a szervezők a borutca színpadához, délutánonként gyermekprogramok, az esti órákban élőzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget 2024-ben is. A finom ízek, a gasztronómiai különlegességek elmaradhatatlan részét képezik a rendezvénynek. A borutca bejárata előtt – a kézműves utcában – látványos kirakodóvásár várja az érdeklődőket szintén helyi és környékbeli alkotók munkáival.

Balatoni bor, mentes finomságok, helyi előadók

Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep

Ahogy azt a korábbi években a fesztivállátogatók megszokhatták, a helyi zenekarok, előadók, borászok, éttermesek is részesei lesznek a Keszthelyi Borünnepnek.

Programok hamarosan.

32. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play
Kövesd a grófot
Kövesd a grófot
Sétálj Keszthely belvárosában!
Isteni szikra
Isteni szikra
Van egy jó ötleted kihívásra? Mondd el nekünk!
Istenek itala
Istenek itala
Kóstold meg a keszthelyi Nektárt!
Jenei számoló
Jenei számoló
Te hány Jeneit találsz?
+28Kihívás vár
még rád

Információk

Térképen mutasd

8360 Keszthely, Balaton-part

Szervező