Fülesbagoly Tehetségkutató Keszthely 2024

2024. augusztus 3. (szombat) 14:00


Idén is jön Keszthelyre is a Fülesbagoly Tehetségkutató!

A 2023-ban debütált balatoni fordulónak a keszthelyi Zenepavilon ad otthont augusztus 3-án. A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a zene rendszerében jön létre. Jelentkezési feltételek itt találhatóak. A produkciókat a beküldött hanganyagok alapján előzsűrizik, az augusztusi eseményre a legjobbakat hívják be.

A tehetségkutatóra lehet jelentkezni a teljes Kárpát-medencéből, a könnyűzene bármely stílusában alkotó, induló magyar előadóknak és együtteseknek. A négy tehetségkutatón összesen 97 nyereményt adnak át a szervezők. Idén 10 fesztiválos fellépést lehet nyerni, ennek értelmében egy-egy zenekar színpadra léphet a Sziget, a Campus Fesztivál, a SZIN, a Művészetek Völgye, a Kerekdomb Fesztivál, a KeszthelyFest, a Tök Jó Fesztivál, az MCC Feszt, a Gombaszög Tábor és a Waldorfeszt valamelyikén. A díjak között szerepel dalok felvétele és utómunkája a digitalPro stúdióban, lemezkiadás a Music Fashion által, merchandise gyártása a Zeneszöveg.hu-tól, a WMMD-től social media tanácsadás, imPro School-képzés, a Sparhelt grafikusaitól borítótervezés, illetve koncertezés a FISH!, a Bagossy Brothers Company és az Elefánt előtt.

Újdonság az idei évben, hogy Keszthely Zenei Díj néven díjat alapítottak a szervezők és a város. Keszthely első írásos emléke 777 éves, ezért Regős Ábel kétszeres Magyar Klipszemle-díjas rendező 777 ezer forint értékben klipet készít az elismerésben részesülő együttesnek. Egy zenekar a Thermal Camping Aqua Land és Faházas Villaparkban pihenheti ki fáradalmait, ugyanis egy hosszú hétvégét tölthetnek el Ráckevén, ahol kényelmes apartmanok, a termálfürdő komplex szolgáltatásai és félpanziós ellátás várja őket.

A zsűri tagjai

  • Andrásik Remo, a Hangszeresek Szövetségének főtitkára
  • F. Tóth Benedek, kulturális újságíró, az Index főszerkesztő-helyettese
  • Dominik Zsolt, a Petőfi Rádió főszerkesztője
  • Warnusz Zsuzsa, zenész, Artisjus-díjas zenepedagógus

Forrás: Fülesbagoly Alapítvány

Fülesbagoly Tehetségkutató Keszthely 2024

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play
Szendrey Selfie
Szendrey Selfie
Találkozz a múzsával!
Keleti ízek
Keleti ízek
Válassz egyet a thai fűszeres tészták közül!
Istenek itala
Istenek itala
Kóstold meg a keszthelyi Nektárt!
Kutyagolós
Kutyagolós
Állok allébe!
+26Kihívás vár
még rád

Információk

Térképen mutasd

8360 Keszthely, Balaton-part

Elérhetőségek

Szervező