KeszthelyFest

2023. július 6 - 9.

Idén újra KeszthelyFest! LégyOTT és bulizd végig velünk ezt a 4 napot. A 7 helyszínen kortól függetlenül mindenki megtalálja a maga szórakozását.


A Balaton fővárosában az év legnívósabb eseménye a Keszthelyfest, ahol idén, 2023. július 6-9. között Szikora Róbert és az R-GO, a Csík zenekar és Presser Gábor, az Első Emelet, Regan Lili, Hamvai PG, T-Danny, KKevin, Purebeat és még sokan mások zenéire is partizhatsz. Ha pedig mindez nem lenne elég: számos gyerekprogram, Fábry Sándor estje, főzőshow, irodalmi beszélgetések, divatbemutató és gasztronómia is vár rád!! Egyszóval: MINDEN, ami szórakoztat.

A KeszthelyFest 2023-as ingyenes rendezvény programkínálatát úgy állították össze, hogy a közösen átélt élmények örökre a látogatók emlékeibe ivódjanak és minden esztendőben visszavágyjanak Keszthelyre, nem csupán a KeszthelyFest idejére.

Képek a 2023-as Keszthelyfestről

Köszönjük, hogy eljöttetek!
 

Fő tér, Viviera Beach Nagyszínpad

Keszthelyfest - Fő tér, Viviera Beach Nagyszínpad

A Vivera Beach önálló, Fő téri színpadára érkezik többek közt például K. Kevin, Dr. Brs és Krisz Rudi, de lesznek más meglepetés előadók is. Emellett a Viviera Beach Balaton-parton található bázisa külsős helyszínként funkcionál majd. Ott például szombaton Bagossy Brothers Company koncert és lLights!Off fesztivál várja a bulizni vágyókat. A nagy koncertek nyitányaként szintén a fiatalok nagy kedvence, T. Danny ad majd élő koncertet.

Nagy koncertek a Nagyszínpadon

Keszthelyfeszt - Fő tér, Nagyszínpad

Csík zenekar Presser Gáborral, Első emelet és R-go lesznek a 2023-as esztendő további nagy koncertjei. A három előadó generációk széles spektrumát érdekli, bárhol is lépnek fel az országban és a határainkon túl.

DJ-k a köbön

A zenei műfajon belül évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a dj-k. Erős és Spigiboy és Hamvai PG önálló szettekkel szórakoztatják majd a KeszthelyFest látogatóit a nagykoncertek után. Mellettük pedig napközben a már jól megszokott helyi dj-k, például Dorián, Sza-sza, Ipa, a LOKÁL PONT helyszínen szolgáltatják a zenei aláfestést.

Gyerekprogramok

Keszthelyfest - Ribizli bohóc

Természetesen a gyermekeknek is ugyanolyan teljes értékű programot kínál majd a fesztivál , mint a családok valamennyi korosztályának. Érkezik például Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint az Iszkiri zenekar is. De lesz lehetőség sziklamászásra, arcfestésre, játékokra. A helyi fellépők ebből a programkínálatból sem hiányoznak majd.

Főzősarok

Keszthelyfest - Főzősarok

Az egészségtudatosság jegyében a családoknak mentes főzősarkot is felépítünk, ahol Herczeg T. Andrea és Vágó Piros rádiós műsorvezető készít majd mentes, de ízben csodás ételeket, akár a fesztiválozókkal közösen.

Irodalom

Az irodalom szintén újdonságként jelenik meg az idei KeszthelyFest programjában, melynek helyszíne a Fő téren található Klassz Kultbisztróban lesz. Elfogadta a meghívásunkat Bán János író, műsorvezető, az M5 csatorna igazgatója és Piroch Gábor világhírű kaszkadőr, író. Velük pódiumbeszélgetésen találkozhatnak az érdeklődők. A Klassz Kultbisztróban történelmi és irodalmi, zenei kocsma kvízt is játszhatnak majd a fesztiválozók.

Divat

Szintén újdonság, hogy a divat világába is elkalauzolják a KeszthelyFest látogatóit. Schiffer Miklós nemzetközileg ismert divat- és stílustanácsadó elmeséli majd az érdeklődőknek, hogy hol is helyezkedik el hazánk a divat palettáján. De híres hazai divattervezők divatbemutatóján is csemegézhetnek a ruhák közt.

Balatoni bor, mentes finomságok, helyi előadók

Keszthelyfest . Balatoni bor, mentes finomságok, helyi előadók

Ahogy azt a korábbi években a fesztivállátogatók megszokhatták, a helyi zenekarok, előadók, borászok, éttermesek is részesei lesznek a KeszthelyFest-nek. Szintén újdonság, hogy a már megszokott ízek mellett az ételallergiásokra is gondolunk, így a kitelepülő gasztro kínálatban glutén- és laktózmentes finomságokat is találnak az arra érzékenyek.

Helyszínek

KeszthelyFest programjai

07.06 (Csütörtök)07.07 (Péntek)07.08 (Szombat)07.09 (Vasárnap)

07.06 (Csütörtök)

Mászófal a Várkertben17:00-21:00VárkertInteraktív kikapcsolódás gyerekeknek és felnőtteknek a festői Várkertben.
Happy Dixieland Ban19:00a Festetics-kastélytól a Fő térigFesztiválnyitó örömzene a keszthelyi belváros nevezetességei között sétálva.
T-Danny Live21:00Keszthely Nagyszínpad, Fő térA rapper őrületes élő koncerttel készül nektek, nem érdemes kihagyni.

07.07 (Péntek)

LátványfestésLátványfestés16:00-20:00Fő térKözreműködő művészek: Agárdi Olivér Attila, Burucs Szabolcs, Gécseg András, Horváth Csongor Gergő.
Brumi Bandi Band gyermekkoncert16:00Várkert, ZsibongóGyermekkoncert Bandival és barátaival.
Mászófal a Várkertben17:00-21:00VárkertInteraktív kikapcsolódás gyerekeknek és felnőtteknek a festői Várkertben.
Adománygyűjtés17:00Várkert, ZsibongóAz Élettér Állat- és Természetvédelmi Egyesület, a Bársonytalp Zala Egyesület Zalaegerszeg, és az Elisabeth Menedék számára.
Herczeg Andrea-Vágó Piros: Mentes főzőshow17:00Várkert, EgészségudvarFőzősarok az egészségtudatosság jegyében, ahol mentes, de ízben csodás ételek készülnek, akár a fesztiválozókkal közösen.
Limpár Imre: „Önfejlesztés és humor kontra önismeret”17:00Sétáló utca, Pethő udvarHegedüs Éva televíziós szakember kérdezi a témában jártas szakpszichológust, Limpár Imrét.
Retrozene/disco helyi DJ fellépőkkel18:00-01:00Sétáló utca18.00 – Németh Tamás & Paul Jr.19:30 – Dj Dorian funky party20:30 – SomX21:00 – Dj Dorian B2B SomX
Fábry Sándor est18:00Festetics Kastély, Nagy bálteremA rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció:
Telefonon: +36 83/515-230
E—mailen: szervezes@balatonszinhaz.hu
Keszthelyfest(a) Italiana18:00Sétáló utca, Pethő udvarOlasz zene és kultúra
DR BRS18:00Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadÓriási bulira vár a hip-hop doktora, ne hagyd ki!
Krisz Rudi19:00Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadAz örökifjú Krisz Rudi a legnagyobb slágereit hozza el nektek.
DR BRS19:30Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadÓriási bulira vár a hip-hop doktora, ne hagyd ki!
KKevin20:30Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadA fiatal rapper biztosan felrobbantja majd a színpadot, a kérdés már csak az: Te ott leszel?
Csík Zenekar Presser Gáborral21:00Fő tér, Keszthely NagyszínpadHallottad már az LGT dalait a Csík zenekar feldolgozásában? Ha még nem, itt az idő!
Erős vs. Spigiboy23:00Fő tér, Keszthely NagyszínpadTombold ki magad egy pörgős bulin a két DJ-vel. – Spy Time 😊

07.08 (Szombat)

Ribizli bohóc16:00Várkert, ZsibongóVidám előadás gyerekeknek!
Látványfestés16:00-20:00Fő térKözreműködő művészek: Agárdi Olivér Attila, Burucs Szabolcs, Gécseg András, Horváth Csongor Gergő.
Schiffer Miklós divatszakértő előadása16:30Festetics Kastély, Nagy bálteremNeked a divat mondja meg, hogy ki vagy?
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció:
Telefonon: +36 83/515-230
E—mailen: szervezes@balatonszinhaz.hu
Látrányi Orsolya és Sipos Móni – Központban: a kutyák!16:30Várkert, ZsibongóInteraktív foglalkozás és beszélgetés a felelős állattartásról, mentőkutyákról és vakvezető kutyákról
Adománygyűjtés17:00Várkert, ZsibongóAz Élettér Állat- és Természetvédelmi Egyesület, a Bársonytalp Zala Egyesület Zalaegerszeg, és az Elisabeth Menedék számára.
Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyermekkoncert17:00Várkert, ZsibongóApróságok, szülők, bulira fel!
Bán János: Hunyadi sorozat17:00Sétáló utca, Pethő udvarBán János író-újságíró, média szakemberrel Hegedüs Éva felelős szerkesztő, műsorvezető beszélget a Hunyadi regénysorozatról és a magyar történelmi regény megújulásáról.
BalatON17:00-19:00Balaton-part, ZenepavilonA Keszthelyi Televízió élő adása. Benne leszel a tévében? 🙂
Retrozene/disco helyi DJ fellépőkkel18:00-01:00Sétáló utca18:00 – DEViiS20:00 – SomX21:00 – NRgee22:00 – Dj Dorian
Elektra18:00Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadPörgesd fel magad Elektrával, a Dj-pultok királynőjével.
Történelmi kvízjáték19:00Sétáló utca, Pethő udvarTedd próbára történelem tudásodat!
Regán Lili19:00Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadParty ON! A Rádió 1 „Év DJ-je” díjas lemezlovasa felforrósítja a hangulatot!
Bagossy Brothers Company19:00Külső helyszín: Városi Strand, Viviera BeachKONCERT a Balaton-parton. Jegyárakért kattints ide.
Purebeat20:00Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadA népszerű Dj zenei repertoárja igen változatos, kivállóan ötvözi a Club House-t és Melbourne House-t a Vocal Minimal-al. Táncolni ér! 😊
Első emelet21:00Fő tér, Keszthely NagyszínpadHa ezen nőttél fel, kötelező a megjelenés! Különben: „Állj vagy lövök!”
Lights OFF Party19:00Külső helyszín: Városi Strand, Viviera BeachPARTY a Balaton-parton. Jegyárakért kattints ide.

07.09 (Vasárnap)

Látványfestés16:00-20:00Fő térKözreműködő művészek: Agárdi Olivér Attila, Burucs Szabolcs, Gécseg András, Horváth Csongor Gergő.
Bódis Boglárka és Cakó Kinga divatbemutatója16:30Festetics Kastély, Nagy bálteremNeked a divat mondja meg, hogy ki vagy?
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció:
Telefonon: +3683515230
E-mailen: mailto:szervezes@balatonszinhaz.hu
Adománygyűjtés17:00Várkert, ZsibongóAz Élettér Állat- és Természetvédelmi Egyesület, a Bársonytalp Zala Egyesület Zalaegerszeg, és az Elisabeth Menedék számára.
Dirty Slippers17:00Fő tér, Keszthely NagyszínpadA pop-rock zene kedvelőinek kihagyhatatlan egy jó Dirty Slippers koncert.
Iszkiri Gyermekzenekar17:00Várkert, ZsibongóA vasárnap sem maradhat gyerekkoncert nélkül. Gyertek el és hozzátok apát, anyát, mamát és papát is!
Piroch Gábor: Hollywoodland könyvbemutató17:00Sétáló utca, Pethő udvarPiroch Gábor kaszkadőr szakértővel Hegedüs Éva felelős szerkesztő, műsorvezető beszélget.
Retrozene/disco helyi DJ fellépőkkel18:00-01:00Sétáló utca18:00 – Dj Ati19:00 – SomX21:00 – Dj Dorian23:00 – NRgee
Filmes kvízjáték19:00Sétáló utca, Pethő udvarTedd próbára filmes tudásodat!
Szikora Róbert és az R-GO20:00Fő tér, Keszthely NagyszínpadSzóljon a Csikidám és táncoljanak a Gidák!
Boombatucada dobegyüttes22:00Fő térFesztiválzáró örömzene a dobok szerelmeseinek.
Hamvai PG22:30Fő tér, Viviera Beach NagyszínpadA Rádió 1 discoshit fenegyereke most elhozza az igazi party hangulatot Keszthelyre is!
KeszthelyFest

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play

Információk

Térképen mutasd

Elérhetőségek

Szervező

Támogatók

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás