Keszthely télen

Keszthely télen is gyönyörű! Azt gondolnánk, hogy a Balaton-parti városban lelassul a hidegebb hónapokban az élet, valójában számos izgalmat, érdekességet kínál a város számunkra ez időszakban is.


Keszthely téli programjai

Ünnepi díszbe öltözik a város-téli látnivalók

Decemberben, advent ideje alatt, ünnepi díszbe öltözik a város, karácsonyi vásárral, a város karácsonyfájával, betlehemmel, gyermekműjégpályával, koncertekkel, téli finomságokkal és színes programokkal vár. December 6-án a gyermekek örömére a Fő térre érkezik a Mikulás, továbbá valamennyi adventi hétvégén az ünnepre hangolódhatunk a fő téri rendezvényeken.

Szilveszterkor együtt köszöntjük az Újévet a Fő téren.

Ünnepi programok a kastélyban

Karácsonyt követően a Festetics-kastély kínál ünnepi programokat, a két ünnep közt játszóházzal, téli ízekkel könnyű-, és komolyzenei koncertekkel, kisvasúttal várják a látogatókat a karácsonyi díszbe öltözött kastélyban, és a kivilágított parkban.

Töltődjünk fel kultúrával!

A január-februári időszak lehetőséget nyújt a kulturális feltöltődésre múzeumainkban, a színház és a könyvtár által szervezett rendezvényeken. A Balaton Színház bérleteivel nyújt lehetőséget arra, hogy a színházkedvelők az ősztől tavaszig tartó időszakban neves színi társulatok darabjait tekintsék meg a városban. Emellett számos, országosan ismert előadót, zenészt, együttest hívnak meg városunkba.

Korizz egy jót Keszthelyen!

Ha az időjárás is téliesre fordul, megcsodálhatjuk a hófehérbe öltözött várost, a hólepte épületeinket, háttérben a havas Keszthelyi-hegységgel. Ha befagy a Balaton, korcsolyázhatunk rajt, ha nem, akkor sem kell lemondanunk a korcsolyázás örömeiről, Balaton-parttól alig 150 méterre lévő Energia téren kialakított 20 méter átmérőjű, több mint 300 m2-es jégpályán december elejétől korcsolyázhatunk.
A gyermekeket 200 négyzetméter nagyságú jégpálya várja Keszthely szívében, a Fő téren, ahol az adventi forgatag közepette korcsolyázhatnak a legkisebbek.

Keszthelyi KarneválTippHa elegünk van a hideg, szürke téli napokról, vegyünk részt az évszak vége felé a Borbarát hölgyek által szervezett Városi Karneválon, és űzzük el együtt a telet!

Információk

Térképen mutasd

Elérhetőségek

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play
Nyertes dobás
Nyertes dobás
Nyerj egy meccset petanque-ban a Pethő Háznál!
Bookie
Bookie
Szelfizz könyvekkel!
Forduló a Hévízi-tónál
Forduló a Hévízi-tónál
Tekerj a Balaton és a Hévízi-tó között!
Gyúrunk vaze?
Gyúrunk vaze?
Ki a szabadba, próbáld ki a város összes kondiparkját!
+28Kihívás vár
még rád

Ez is érdekelhet

Festetics-kastély

Festetics-kastély

A Festetics Kastély parkja

A Festetics Kastély parkja

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Pálmaház és madárpark

Festetics Kastély - Pálmaház és madárpark

Összes Szabadidő