Kutyával Keszthelyen

Keszthelyen és környékén kutyákkal is tehetünk kisebb-nagyobb sétákat, és kitűnő választás lehet a Balaton-, vagy épp a Festetics Kastély parkja, a Fenyves-allé, és a Keszthelyi-hegység egyaránt. Nyáron a Keszthelyi Kutyás strandon csobbanhatunk együtt kedvencünkkel.


Kutyás helyek, szolgáltatások

Kutyasétáltatás Keszthelyen és környékén

Ha nagyobb túrát tervezünk, de nem szeretnék távol menni a várostól, válasszuk a Keszthely határában lévő Fenyves-allét, amely kutyások kedvelt helye, és ahol biztosan nem fogunk zavarni senkit sem. Ha kicsit messzebb merészkedünk, és szeretünk túrázni, kitűnő választás lehet a Keszthelyi-hegység, amelynek kilátóiból a panorámában gyönyörködhetünk, míg kutyusaink számukra idegen szagokkal ismerkedhetnek. Ha rövidebb távot tervezünk, optimális lehet  a Sétálóutca, a Kastély– vagy éppen a Balaton-part.

Tipp kutyafuttató a Helikon parkbanTippJártatok már a Helikon parkban? A park területén kutyafuttató és agility pálya került kialakításra, amely a hét minden napján 0-24 óráig ingyenesen látogatható.

Csobbanjunk együtt!

2020-ban hiánypótló módon kutyás strand nyílt Keszthelyen, a amely a Balaton legnyugatibb pontján található kutyabarát közösségi tér is egyben, ahol gazdik és négylábú kedvenceik együtt fürödhetnek. A strand gazdibarát is, ami azt jelenti, hogy rendelkezésükre áll kulturált illemhelyiség, öltöző, büfé is.

Ebcsont beforr

A városban remek állatorvosok vigyáznak kedvenceink egészségére, Dr. Belák Gábor Dr. Koósz Attila, Dr. Nemes Katalin Zita, Dr. Virág Zsolt nevét kell keresnünk megelőzés céljából, vagy, ha valami gond adódik.

Egyéb igények kiszolgálása

A városban számos szaküzlet segít kielégíteni kedvenceink igényeit, legyen szó finom falatokról, fekhelyről, pórázról, játékokról, egyéb termékekről. A szaküzletek közt találjuk: Kaméleon díszállatkereskedés, BARF-Sziget, Silver Dog-Shop, Fressnapf Keszthely, MARD-L Állattartók boltja.

Kutyával még jobbak a belvárosi sétákTippKutyasulit kerestek? A Bécsi kapu utcai kutyaiskolában lehetőség van engedelmes tanfolyamon, őrző-védő foglalkozásokon részt venni, kutyaoviba járni, egyéni tréningekhez csatlakozni.

Kicsinosítanád kutyusod? Szívből ajánljuk a Malom utca 6. szám alatt található Pancsi Kutyakozmetikát, és a Mini kutyakozmetikát, melyet a Bercsényi utca 72-ben találsz meg.

Gazdit keresek – Menhely Keszthelyen

Nincs még házikedvenced? Látogasd meg Keszthely Város Ebrendészeti Telepét, ahol sok-sok oltott, ivartalanított, chippelt kutyus várja, hogy valaki befogadja.

Információk

Térképen mutasd

Elérhetőségek

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play
Mit adtak nekünk a rómaiak?
Mit adtak nekünk a rómaiak?
Római erődöt!
Legendás Koncertek
Legendás Koncertek
A zenei világ legnagyobbjai
Vérangyal
Vérangyal
Segíts másokon, adjál vért a kórházban!
Szendrey Selfie
Szendrey Selfie
Találkozz a múzsával!
+28Kihívás vár
még rád

Ez is érdekelhet

Festetics-kastély

Festetics-kastély

A Festetics Kastély parkja

A Festetics Kastély parkja

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Pálmaház és madárpark

Festetics Kastély - Pálmaház és madárpark

Összes Szabadidő