Titkos fotózási helyek Keszthelyen

Szeretsz fotózni? Szereted Keszthelyt? Adunk néhány tippet, amelyek segítségével szebbnél szebb fotókat készíthetsz a balatoni városról!


Tippek, trükkök, témák fotósoknak

Kihagyhatatlan: a Festetics-kastély

Nem tudod, honnan, merre indulj? A város talán egyik legtöbbet fotózott épülete a Festetics-kastély, amely minden oldalról nézve gyönyörű. Ne ragadjunk le az épületnél, készítsünk fotókat a parkról, amely nyáron, virágokban tündökölve, ősszel a lombhullatás idején, télen hóban borítva egyaránt csodálatos. Különleges fotózási pontja a parknak a kis tava, melyben a kastély tornyát láthatjuk tükröződni.

Fotózás a belvárosban

Induljunk a belváros felé! Ha a sétálóutcán járunk, feltétlen térjünk be az utca középtáján lévő Goldmark-ház udvarába, feltétlen örökítsük meg a mediterrán hangulatú, barokk épületet!

Menjünk tovább a központ irányába! A város Fő tere rengeteg lehetőséget kínál a fotósoknak. A legnépszerűbb a város legrégibb épülete, a templom, de ne feledkezzünk meg a szép iskoláiról, a városházáról, színházról sem! Sokan nem ismerik a templom melletti kis részt, melyet Várkertnek neveznek, közepén kis tó található, tavirózsákkal. Ne hagyjuk ki semmiképp!

Tipp csatlakozz a fotó klubhozTippHa szeretnél kicsit mélyebben elmerülni a fotózás világában, akár lelkes amatőr vagy, akár profi fotós, csatlakozz Keszthely város hivatalos fotós klubjához, ahol szeretettel várnak minden fotózás iránt érdeklődőt. A fotóklub tagjai minden hónap harmadik keddjén találkoznak a Balaton Színház Básti termében.

Örök téma: a Balaton

A Balaton-part irányába a gyönyörű Helikon parkot örökítsük meg mindenképp. Ha leérünk a partra, számtalan látványosság tárul elénk. Bár mindig csodálatos, a legszebb napfelkelte idején, így érdemes ezekhez az időpontokhoz igazítani a fényképek készítését.

Fotózás a természetben, a magasból

Ha természetkedvelő vagy, és szeretsz kirándulni, fedezd fel a Keszthelyi-hegységet, ahol gyönyörű fotókat készíthetünk a természet szépségeiről az év bármely szakaszán.  Ha a naplementék szerelmesei vagyunk, csodáljuk meg valamely kilátóból, örökítsük meg a felejthetetlen, szép pillanatokat! Ha a természetben való fotózást részesítjük előnyben, ne hagyjuk ki a Fenyves-allét és a Kis-Balatont sem!

Információk

Térképen mutasd

Elérhetőségek

Teljesítsd a kihívásokat!

Ha már Keszthelyen jársz, akkor töltsd le a díjnyertes HELLO Keszthely mobil-appot és gyűjtsd be a jutalmakat! Bővebben

App Store Google play
Beszélő Házak
Beszélő Házak
Ismerd meg Keszthelyt!
Pumpapálya tesztelés
Pumpapálya tesztelés
Bringára Keszthely!
Dobókocka
Dobókocka
Felnőtt megőrző szombatonként
Forduló a Hévízi-tónál
Forduló a Hévízi-tónál
Tekerj a Balaton és a Hévízi-tó között!
+28Kihívás vár
még rád

Ez is érdekelhet

Festetics-kastély

Festetics-kastély

A Festetics Kastély parkja

A Festetics Kastély parkja

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Pálmaház és madárpark

Festetics Kastély - Pálmaház és madárpark

Összes Szabadidő